Osoite

Osoite 1
15860, Hollola

Kysymyksiä?

Virikkeen taustalla on toukokuussa 2018 perustettu Nuorisotoiminnan Tuki ry -niminen yhdistys (rekisterinumero 222.050, y-tunnus 2988709-8).

Yhdistyksen tarkoituksena on tarjota Päijät-Hämäläisille nuorille aktiviteetteja, sekä tätä kautta ohjata heidät "kadulta" kehittäviin ja mielekkäisiin harrastuksiin.

Tavoitteena on vähentää nuorten pahoinvointia, löytää heille uusia mahdollisuuksia elämässä, aktivoida löytämään kesätyöpaikkoja ja kouluopetukseen liittyviä työelämän tutustumispaikkoja, sekä luoda mahdollisuus erilaisten kädentaitojen oppimiseen. Yrityselämään tutustumista edesautetaan osallistumalla yritysten järjestämiin esittely- ja informaatiotilaisuuksiin.

Yhdistys toimii yleishyödyllisessä tarkoituksessa. Toiminta perustuu täysin vapaaehtoisuuteen ja talkootyöhön. Virikkeen toiminta on valvottua ja vakuutettua.

Yhdistyksen toiminnan rahoitus toteutetaan erilaisilla avustuksilla ja lahjoituksilla. Virikkeeläiset kehittävät myös erilaisia toimintatapoja joilla voidaan kerätä varoja yhdistykselle.

Virike ottaa vastaan avustuksia sekä lahjoituksia tilille FI75 5119 0020 0465 35 OP/Osuuspankki. Otamme vastaan myös materiaalilahjoituksia.

b